Nieuws uit regio's:

Veghel
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug woensdag, 6 jun 2012 - 15:41

Voetbal kijken bij De Oranje Leeuw

VEGHEL – De Gouden Leeuw kleurt het komende EK, tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal, weer oranje. De tafeltjes en stoeltjes uit het restaurant hebben plaatsgemaakt voor een heuse tribune, voorzien van zo’n vijftig comfortabele bioscoopstoelen.

Oranje-leeuw-2
Voetbal kijken bij De Oranje Leeuw

Twee jaar geleden, tijdens het WK, kreeg de voetbalbioscoopzaal voor de eerste keer gestalte. Met succes. Een aantal stamgasten opperde het idee voor een ‘Gouden Leeuw Stadion’, dat direct gestalte kreeg. “Professioneel voetbal kijken, dat kun je bij De Oranje Leeuw", verzekert kasteleinsvrouw Lieke Jonkers. Met vereende krachten werd de bioscoopzaal dinsdagavond opgebouwd en ingericht. “Je kunt het voetbal straks rustig, relaxed én goed op een groot scherm zien. In de rust zorgen wij voor gratis bitterballen en frikandellen.”
Het potje bier wordt uiteraard keurig en prima getapt ‘aan de stoel’ geserveerd. “Voor de grote dorst, of om uit te delen aan je voetbalvrienden, is de pitcher. Die kost een tientje”, weet Jonkers. “En als je vrolijk glimlacht loop je ook de kans om een Jupiler Oranjeshirt te winnen.” Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen ligt een snoepzak klaar. Tijdens Vaderdag, zondag 17 juni, gaat een smakelijke barbecue aan de wedstrijd tegen Portugal vooraf. “Voor € 7,50 kun je lekker je buik vol eten. Een goede basis voor een spannende wedstrijd.”
Wie overigens één van de andere EK-wedstrijden op het grote scherm vanuit de luie stoel wil zien is ook van harte welkom in De Oranje Leeuw.

Oranje-leeuw
Voetbal kijken bij De Oranje Leeuw
Auteur: Philip van den Brand 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-7521-2 
Categorie: Algemeen 
Aangemaakt: 2012-06-06 15:41:50 
Laatste wijziging: 2012-06-06 17:45:54 
Gewijzigd door: Philip van den Brand