Nieuws uit regio's:

Veghel
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug donderdag, 7 jun 2012 - 12:22

Oranjekoorts bij ondernemend Veghel

VEGHEL – De Veghelse ondernemers zijn zaterdag op het Stadhuisplein welkom in het Korsten Van Dieperbeek – BEK Holland Huis om de prestaties van de eerste wedstrijd van Oranje te volgen.

Klik-holland-house
Han Versantvoort (l) en Niels Bek verwelkomen de Veghelse ondernemers graag in het Holland Huis

"Ook in het Holland Huis staat de oranjekoorts centraal. Samen met collega-ondernemers wordt er gekeken naar de prestaties van het Nederlands Elftal”, laat Han Versantvoort namens Korsten Van Dieperbeek weten. “We willen graag een bijdrage leveren aan het volksfeest en dit is een mooie manier.” Niels Bek van Bek Grafische Producties | Crossmedia Solutions, sluit zich hierbij aan: “Bedrijvig Veghel ontmoet elkaar tijdens dit Oranjefeest in het enige echte Holland House van Veghel.”
Voor het Holland House dient men kaarten te hebben. Ondernemers kunnen deze bestellen via Wie een ticket heeft, kan genieten van het Bier & Bitterballen Arrangement, drie uur drankjes en bitterballen, met perfect zicht op het scherm.

Helemaal Oranje
Voor de eerste keer kleurt Veghel aanstaande zaterdag Helemaal Oranje tijdens de wedstrijden van het Nederlands Elftal. Plaats van handeling is het Stadhuisplein waar twee schermen van 36 m2 worden geplaatst. Iedere wedstrijd van Oranje wordt het publiek een uur voorafgaand aan het eerste fluitsignaal opgewarmd met live muziek. Zaterdag is dat de Eighty Eight Band uit Eindhoven. De voetbalarena gaat om 16.30 uur open voor het publiek.
Veghelemaal Oranje is een initiatief van de horecaondernemers café 't Hart van Veghel, Abbey Road, De Gouden Leeuw en Havenzicht in samenwerking met organisatiebureau ROEM. Kijk voor meer informatie op www.veghelhelemaaloranje.nl
Auteur: Maartje Sampers 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-7391-2 
Categorie: Zakelijk 
Aangemaakt: 2012-06-06 14:41:51 
Laatste wijziging: 2012-06-07 13:28:14 
Gewijzigd door: Philip van den Brand