Nieuws uit regio's:

Veghel
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug zondag, 22 apr 2012 - 18:35

Op wereldreis met Proms 4 Kids

ZIJTAART – In een, wederom, ramvolle zaal, stond zondagmiddag Proms 4 Kids op het programma in Zijtaart. Het opleidingsorkest en de jeugdslagwerkgroep namen de bezoekers mee op een muzikale wereldreis.

Proms4kids5
Muzikale wereldreis met Proms 4 Kids

Tijdens de reis genoot het publiek van muziek uit alle streken van de wereld, maar ook van toneel, circusartiesten en Yellow Pants. En dat allemaal met het speciale Sint Ceciliavliegtuig. “Het was echt fantastisch,” vertelt Anja Heerkens, voorzitter van Fanfare Sint Cecilia, “overal om je heen gebeurde wat. Toneelspelers die door de zaal lopen, slagwerk dat van boven naar beneden komt, er was geen enkel stil moment.” De reacties van de deelnemende jeugd waren allemaal even enthousiast. “Het is toch apart als je ineens met een orkest optreedt en het wordt alleen maar mooier en groter.”
De organisatie van Seitert Goes Proms en Proms 4 Kids, kijkt terug op een zeer geslaagd weekend. “Het was echt meer dan we verwacht hadden”, zegt Heerkens, “het was de eerste editie van Proms 4 Kids en als het dan zo goed gaat, geeft dat echt een enorme stimulans.” (foto's: Margot van Kleef)

Proms4kids4
Muzikale wereldreis met Proms 4 Kids

Proms4kids3
Muzikale wereldreis met Proms 4 Kids

Proms4kids2
Muzikale wereldreis met Proms 4 Kids

Proms4kids1
Muzikale wereldreis met Proms 4 Kids
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Auteur: Maartje Sampers 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-5956-2 
Categorie: Muziek 
Aangemaakt: 2012-04-22 18:39:07 
Laatste wijziging: 2012-04-22 18:39:07 
Gewijzigd door: Maartje Sampers