Nieuws uit regio's:

Veghel
regio's instellen
Diverse exclusieve voordelen via klikopvoordeel.nl
terug zondag, 29 jan 2012 - 22:46

Publiek deint mee op Bonte Avonden

MARIAHEIDE - De Heikrikkels kunnen terugkijken op drie prachtige Bonte Avonden, waarbij het publiek flink meedeed en meedeinde.

Bam-2
Gerard Sigmans en Leo de Wit in de weer met de ringen

In een glitterjurk maakte Angelon Peerenboom haar debuut als presentatrice en dat ging haar ogenschijnlijk makkelijk af. Ook de artiesten voelden zich dan ook op hun gemak zoals Suzan Kemps met haar acrobatiek groep. Een spagaat in de lucht, geen probleem, net zoals Frissbeat2Beat met Dion Hendriks weer een paar speelse trommelkunstwerken lieten horen, zelfs met basketballen! Loes van Vugt was de singing lady van de Hei Five. Vijf Heise meiden die dansten met een vleugje cabaret. Ook sprakeloos was André van der Linden die als hond ‘apport’ speelde met het publiek en met een douchegordijn een wild huwelijk beleefde. De mannen Van de Berg, Paul, Tijn en zwager Dirk, boksten en speelden ‘wie van de drie’ en het derde antwoord was altijd goed. ‘Frits, Slies, inderdaad, Wim van Lieshout’. Mandy van de Berg raakte als zangeres van de band Skool Rok het publiek met haar prachtige stem. In de Heise thermen zorgden Gerard Sigmans, Leo de Wit en Geert Jansen voor veel plezier in bad en in de ringen. Wat Yuri van Gelder kan, kunnen Gerard en Leo ook! Bijna dan, maar toch veel ‘oehs’ en ‘aahs’ waren in de zaal te horen.

Dombo
Ut Drankorgel zette de zaal op zijn kop. Orgelmannen Maïs Vogels en Jos Verhoeven gingen draaiden door heel de omgeving met hun muziek en commentaar terwijl de dames in het orgel Anita Scheepers en Marina de Groot wel eens wat vlottere muziek wilden. Bernie Raaijmakers kroop in de ton als medewerkster Tonny Ponny van de keten Dombo. Ze was trots op het feit dat er overal in Nederland Dombo’s geopend worden ‘Hallo Dombo, hallo Duiven, Dieren, Ooien, ..’
Uitsmijter waren de blazende studenten van Dúbent met de Heise Harm van Zeeland in de gelederen. Kei goed en swingend, maar natuurlijk niet zo goed als de Krikkelblaozers, want die vormden het cement van weer een goed opgebouwde Bonte Avond van Mariaheide. (foto's: Margot van Kleef)

Bam-3
In de Heise thermen zorgden drie heren voor plezier in bad

Bam-4
Angelon Peerenboom tekende voor de eerste keer voor de presentatie

Bam-5
Publiek deint mee op Bonte Avonden

Bam-6
Acrobatiek tijdens de Bonte Avonden

Bam-7
André van der Linden speelde als hond 'apport' met het Heise publiek
Laatste reacties op dit bericht via het forum:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Auteur: Philip van den Brand 
Redactie: VeghelNWS-code: 0-8295-2 
Categorie: Carnaval 
Aangemaakt: 2012-01-29 22:52:33 
Laatste wijziging: 2012-01-29 22:57:20 
Gewijzigd door: Philip van den Brand